Programma

5 maart '22                      Ronja de Roversdochter -  8+

n de nacht waarop Ronja wordt geboren, splijt een blikseminslag de roversburcht van Mattis in twee├źn. Tot overmaat van ramp wordt de andere helft betrokken door Borka en zijn rovers. Dat is de lont aan het kruitvat van een eeuwenoude vete tussen de twee vijandige rovers: Mattis en Borka. Maar denken hun kinderen er ook zo over? Ronja en Birk ontdekken al snel dat je in het ruige bos beter kan samenwerken dan mekaar te haten. Alleen kan je een koppige roverhoofdman daar niet zomaar van overtuigen...

Een avontuurlijk verhaal over vriendschap, vooroordelen en je eigen weg gaan in de magische setting van een ongerept bos.

20 maart ' 22                   Ronja de Roversdochter - 8+

IN HET ZWARTZUSTERKLOOSTER

8 april '22 om 20u00      Kalverliefde - volwassenen en 12+

Het beest opgejaagd, gevild en likkebaardend opgepeuzeld... En wat met haar kalfjes? Die mogen bij de mensenkudde blijven. Die trekt voort van plek naar plek, de seizoenen achterna. Maar misschien wordt het tijd voor iets anders: een vaste plek, een dorp? Dan kan de mensenkudde zorgen voor de ouderen, kunnen de kinderen het zaad zien uitkomen dat ze in de grond hebben gestopt. Maar is dat wel naar de zin van de jagers?

Kalverliefde is een ode aan het jachtinstinct, de onrust, het mannelijke. Aan alle onnoembare kleine offers die we maken in een poging te overleven en samen te leven. 

9 april '22 om 20u00      Kalverliefde - volwassenen en 12 +  

IN HET ZWARTZUSTERKLOOSTER

1 mei '22 om 20u00        Hello Clitty - stand-up comedy 

Ik denk dat ik een vrouw ben...", zo kwam Marlies Verschueren uit de kast tegenover haar familie en vrienden. Toen ze nog een klein jongetje was, werd ze wel eens "juffrouw" genoemd, omdat ze klein en tenger was. Op dat moment vond ze dat verschrikkelijk, maar ruim 40 jaar later bekende ze eindelijk aan zichzelf dat ze zich altijd vrouw gevoeld had. Tijdens haar transitie schreef ze een stand-up comedy act waarin ze haar traject met een gezonde dosis zelfspot vertelt. Ondertussen test Marlies haar comedymateriaal voor haar eerste theatershow "Hello Clitty" uit op verschillende locaties in Vlaanderen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan hieronder aan op de nieuwsbrief.